Til forsiden
 

Køkken og bad

 

Den 13. marts var vi hos HTH køkkencenter i Kolding for at vælge køkken og inventar til de to badeværelser, samt bryggers og garderopeskabe.

Vi måtte erkende at vi ikke har udviklet vores smag meget i de sidste ca. 5 år. Vi valgte igen at få et køkken i hvidpigmenteret eg, ligesom det vi havde på Herningvej.

Vi valgte også at satse på at få så meget kvalitet i køkkenet som muligt - altså i forhold til vores pengepung. Det betød også at vi er gået på kompromis i de to badeværelser.

Her har vi valgt at få grå skabe med hvid bordplade med integreret vask.

Fliser til gulve og vægge (i bad) kan ses på materiale siden.

Vi mangler stadig den endelige godkendelse på valg af køkken og hvidevare det kommer i løbet af ca. 3 uger, hvor vi så også vil forsøge at få billeder af køkkentegningerne ind på hjemmesiden. Den 14. april blev alt vedr. vores køkken færdigt. Så nu er tegningen kommet i bunden af denne side!!

Generelt kan vi sige om de hvidevare vi har valgt. Hvor det har været muligt har vi valgt aluminiumsfront. Aluminium har den fordel frem for stål at det er meget nemt at holde "rent". Det vil sige at fedtfingre ikke bliver så tydlige på frontfladerne.

 

Hvidevarerne i Køkkenet bliver:

Ovn:

Ovnen er en AEG med Alu-tec front. Her sparede vi pyrolyse (selvrens) væk. Det var lige dyrt nok. Ellers kan ovnen det en ovn skal kunne i dag.

 

 

 

 

 

 

 

Kogeplade:


Kogepladen er en glaskeramisk induktionskogeplade fra AEG. Den er 80 cm bred og uden faste kogesektioner. Der er automatisk tilpasning til grydestørrelse, gryden skal blot dække krydset i den enkelte kogesektion.

Denne kogeplade var noget vi prioriterede højt. Valget af kogeplade betyder, at vi nu skal have nye gryder. Den kommer på markedet primo maj 2007, så vi kan kun set dens lillebror som er 70 cm i bredden.

 

 

 

Køle/fryseskab

Køle/fryseskabet er fra Gram med aluminiums front. Dette skab valgte vi grundet en køleskabskapacitet på 238 liter, samt det at vi får en fryser i køkkenet, så vi ikke hele tiden skal ud i redskabsskuret i den "store" fryser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emfang

Dette emfang fra AEG er 90 cm bred og dermed tilpasset bredden på vores kogeplade. Vi har valgt den skrå vægmodel for at slippe for at slå hovedet ind i emfanget når vi laver mad. Endvidere synes vi det er elegant og da det kommer til at fylde en del i køkkenet, synes vi ikke det gør noget. Det er desværre kun sidepanelerne på emfanget der er i aluminium. Midtersektionen er i stål, da den ikke laves i aluminium.

 

 

 

 

Opvaskemaskine

Som opvaskemaskine har vi Valgt en Miele. Miele er det eneste mærke som har en seperat bestikudtræk. Dette har vi i den opvaskemaskine som er i den lejlighed hvor vi er. Vi havde det som en forudsætning at der skulle være seperat bestukudtræk på vores nye opvasker.

Opvaskemaskinen er fuldintegreret.

 

 

 

 

Her er så tegningen af vores køkken: