Her kommer en dagbog fortalt gennem Balou

Dato

Begivenheder

5. maj Nu er min far endelig blevet helt færdig med min hundegård og hundehus, så det er jeg bare rigtigt glad for. I morgen skal jeg begynde i noget de kalder hundeskole. Det glæder jeg mig til at prøve.
11. maj

Nu har jeg så været på hundeskole for første gang. Min far bliver ved med at øve med mig - det er rigtigt rart for, for så får jeg rigtig mange pølser, det er nemlig min belønning når jeg gør noget rigtigt.

I dag var jeg også på en lille strejfetur. Der var en masse spejdere i området som løb orienteringsløb, så dem skulle jeg lige hilse på. Siden min lille løbetur har jeg været i min hundegård - der er nu også rart!

17. maj

I dag fik jeg nyt legetøj, en bold og en snor med en tennisbold i enden. Det er rigtigt sjovt at lege med. Det er hårdt at gå i hundeskole. Jeg er træt et par dage efter, men det er rigtigt sjovt for jeg får lov til at lege med en helt masse andre hunde bl.a. en som ligner mig - de siger at hun er min søster.

Jeg kan dog stadig vågne tidligt om morgene og vække min mad far og mor, det er specielt sjovt i weekenderne - de ser slet ikke vågne ud når jeg snuser til dem kl. 5 om morgene!

 

 

 

 

Til hovedhjemmesiden

 

Ugens begivenheder

Ugens begivenheder
Ugens begivenheder
Ugens begivenheder
Ugens begivenheder

Ugens begivenheder
Ugens begivenheder
Ugens begivenheder
Til Galleriet

 

 

 

Til forsiden
Links