Til gallerimenu
Til forsiden
 
 

Oktober 2007

 

Den første weekend i oktober var alle fodlister, karme døre mv. sat op i huset, så vi har spartlet sømhuller og malet en sidste gang. Der ud over har vi taget lidt billeder af de forskellige fremskridt der gøres i og på huset i øjeblikket:

                                              

 

                           

 

Så er emhætten og kogepladen kommet på plads, og tømmeren er begyndt på de ting som mangler udenfor. Så nu er der næsten sat udhængsbrædder rundt om hele huset. Så med lidt godt vejr er tømmeren helt færdig i næste uge.

 

                                                   

 

Den 10. oktober var der pludselig en brændeovn i huset. Vi synes bare det ser godt ud! Billedet af skorstenen ser lidt mørkt ud, da det er taget i aftenskumringen. Som det måske kan ses af billedet af brændeovnen er gulvene hvor der skal tæpper på også blevet spartlet.

 

                                                              

 

Den 11. oktober er der så kommet gulvtæpper på. Billederne er fra henholdsvis Lines værrelse, stuen og vores soveværelse.

 

            

 

Søndag den 14. oktober var næsten som juleaften. Vi fjernede alt det pap som har beskyttet vores klinker i byggeperioden. Det var første gang vi så det i sin helhed var var selvfølgelig spændte, men vi er tilfredse. Vi tog derfor en del billeder i løbet af dagen og nogle af de bedste får I lov at se her:

          Uden mad og drikke...                     og der rulles....                     og fjenes taperester!

   

                                           Her er lidt fra voksen badet

                                              

 

Sådan ser rummene så ud nu

                      

 

Og til sidst en lille stemningsbillede fra sidst på dagen den 14. oktober:

                                                

 

Den 18. oktober et lille besøg i huset. Tømmeren er nu igang med beklædningen på redskabsskuret og fugemanden er færdig med at fuge vinduerne indvendig.