Til gallerimenu
Til forsiden
 

September 2007

 

 Her lidt billeder uden kommentarer fra de første dage af vores arbejdsweekend. Vi forventer først at være helt færdige på tirsdag. Dette er resultat af fredagens og lørdagens arbejde.

                          

 

                         

 

Tiden går, og vi blev ikke færdige med at male tirsdag. Vi havde både lidt hjælp og besøg om søndagen. Vi regner dog med, at vi kan blive færdige i løbet af week-enden. 

  

 

Tømmeren er begyndt at sætte lofter op, og køkkenet og andet skabsinventar er ankommet fra HTH. Ida og Lines værelser er færdige med vægge og lofter. Det er Lines der er lyngfarvet.

                                     

 

Så er en del af inventaret til køkkenet kommet sammen med granitpladen. I granitpladen kan udskæringen til vores kogeplade ses. På det sidste billede kan man se hvor køkkenet kommer.

                    

 

Så er tømmeren begyndt på køkkenet. Desværre leverer HTH ikke en kvalitet som vi kunne ønske os - stor farveforskel og årerne i træet vender hver sin vej!

                             

 

Den 18. september er vi så færdige med at diskutere med HTH - det gik nu meget let. De leverer en ny sokkel til både køkken og bryggers i børstet stål, da de ikke kan garantere at de kan ramme farven. Så nedenfor er et par billeder af køkken og bryggers, som så skal pilles ned igen og ny sokkel op og så forfra - godt man ikke er tømmeren :-)

                   

 

Når tømmeren ikke kan sætte køkken og bryggers op - grundet venten på den nye sokkel - så er der jo også andre møbler som skal op. Her er billeder af bad for både voksen og børn, samt skabet på Lines værelse. Det er voksenbad til venstre og børnenes til højre.

                  

 

Her den 20. september er de nye sokler kommet. Tømmeren har brugt ventetiden til at gøre bryggerfærdig, sætte skabe op i Ida's værelse og soveværelset. Så er der også kommet spejle i begge badeværelser. Så derfor flere nye billeder.

Så er alt vores teknik pakket ind i skabe. Bemærk at soklen er skiftet under disse skabe.

I skabet til venstre vil det være muligt at sætte nogle hylder ind i, men jordvarmeanlægget tager et helt skab.

 

 

 

 

 

 

                                                   

Til venstre er det børnenes badeværelse.

Til højre de voknes, bemærk brusenichen som kan ses spejlet.

 

 

 

 

Her er så skabene i vores soveværelse. Der skal nok være plads til vores "beskedne" tøjmængde. Så nu skal tøjet ikke længere hænge så tæt mere!

Skabene tager dog noget plads i soveværelset, men mon ikke stadig vores seng kan passes ind:-)

 

 

 

 

Den 22. september malede vi så fodlister mv. til hele huset. Vi havde grundet dem dagen i forvejen, men alligevel tog det det meste af dagen. Som det fremgår af nedenstående billeder fik jeg den gode tørn med at slibe ude i det gode vejr. Tømmeren har nu sat håndtag på de skabe som er oppe.

                

 

Den 25. september var jeg ude og male vindueskarme for anden gang. Soklen til vores køkken er endnu ikke kommet så derfor ligner køkkenet stadig ikke et køkken!! Den nye bordplade som var bestilt er kommet. HTH har lovet at resten af soklen kommer i morgen, men både tømmeren og vi vil gerne se det før vi tror det.

 

Ellers er tømmeren færdig med at sætte dørkarme i alle steder, og elektrikkeren har holdt sit indtog. Så nu er eltavlen kommet på plads og de er begyndt at sætte kontakter op og bore de huller som skal være i loftet til spots mv.

                                   

 

Her den 26. september var vi blot på et lille kigge besøg. Køkkenet er nu næsten færdig. Det er faktisk slet ikke så ringe endda. Elektrikkeren arbejder stille og roligt videre.

              

 

Den 29. september var vi ude og male vindueskarme endnu en gang. Og ja, der var sket noget mere, nu har VVS manden været der og der er kommet lys i vores spots og strøm i stikkontakterne - så nu ligner det snart helt helt rigtigt hus.