Til gallerimenu
Til forsiden
 
 

August 2007

 

Så er ferien færdig og tømmeren arbejder videre med taget:

 

Her er lidt billder efter at der er sat vinduer i huset. Murstenene er også kommet - en dag før tiden!. Som det ses er dørene også snat sat i, hvilket betyder at der ikke længere er adgang til huset!

   

Den 14. august om morgen var der byggemøde på grunden. Som det ses af nedenstående billeder er der rigtigt gang i den efter sommerferien. Egebæk var der med byggelederen, her ud over var der tømmeren, flisespecialisten og mureren.

                                       

 

Som det ses er murerne i fuld gang, men langt fra færdig med opgaven, selvom det næsten ligner et rigtigt hus enkelte steder.

                                       

 

Brusenichen i voksenbadet er blevet muret op i glasbyggesten - vi synes selv at det ser godt ud. Tømmeren er i fuld gang med at få dampspær og forskalling op inden flisespecialisten skal igang med at lægge fliser i køkken og alrum torsdag morgen.

                                                        

 

Endnu en tur forbi huset. Flisespecialisten er nu næsten færdig med flisearbejdet, dog mangler han endnu fliserne til brændeovnen. Vi tog selvfølgelig lidt flere billeder:

 

Her er bruchenichen i voksenbadet. Gulvfliserne er dog ikke vasket af endnu. Vi synes selv den helt lever op til den forestilling vi havde den gang vi valgte både fliser og at den skulle bygges op i glasbyggesten. Faldet i bruchenichen ser også ud til at være helt perfekt. Flisen hvor afløbet er er skåret fra alle 4 hjørner så der heller ikke står vand på selve flisen hvor afløbet er.

 

 

 

 

 

 

Her er pigernes badeværelse. Bruchenichen er standard udgaven i Egebæks huse. Indvendig er den beklæt med lysegrå fliser. Også her er gulvet ikke vasket af endnu.

 

 

 

 

Her er det så muligt at se fliserne som ligger i bryggers, gang, alrum, køkken og deporummet. Her er det depot rummet. Alle de øvrige arealer er dækket af med beskyttelsespap så fliserne ikke tager skade når håndværkerne og vi selv bevæger os rundt i huset. Så derfor er der ikke et billede af alrummet som ellers er det største areal.

 

  

Som det fremgår af nedenstående billeder er murerne snart ved at være færdige med at mure mursten. Vi synes selv at det begynder at ligne et hus - og vi glæder os til det står helt færdig!

                             

 

Det går stadig fremad med huset. Nu er huset færdig-muret, der er sat sternbrædder og soklen er færdig pudset. Der er sat nogle rør til vores gulvvarmesystem. Vi synes selv det ser godt ud.

        

 

Så er der også tag- og skotrender på huset. Gasbetonmanden var ved at slibe de indvendige vægge, så huset var fyldt med støv, så vi så kun på det udvendige i dag.

                              

 

Den 27. august ankom vores tagsten og tømmeren begyndte at lægge det op på taget, så nu ligner det snart et færdigt hus udvendigt. Vores maler har spartlet væggene indvendigt og han kommer og finpudser dem i morgen. Der er nu billeder af taget.

         

 

Den 30. august var taget færdigt. Væggene er også spartlet - mangler kun lige lidt slibning som bliver gjort i morgen. Der er også et billede af det hjørne hvor brændeovnen skal være.