Til gallerimenu
Til forsiden
                      
 

Juli 2007

 

I dette galleri vil vi bringe billeder fra de ting som sker i løbet af juli måned på vores byggeri.

Den 10. juli var vi på grunden for at se hvad der var lavet. Vi mødte de folk som havde lagt slanger ned til vores jordvarme. Nej der er ikke meget at se, men her ligger slangerne

                                                         

 

Da de gravede jordvarmeslangerne begyndte der at pible vand ud fra et overgravet dræn. Desværre ser det ud til at drænet oprindeligt har gået under hele vores hus. Det betyder at det allerede blev gravet over under udgravningen til vores hus. Den sag ser Egebæk nu på, så vi må se hvordan det går. Her et billede af vores "underjordiske" sø

                                                    

Ellers har VVS folkene været rundt og sætte rør i væggene til vand rundt omkring. Tømmeren er begyndt at lægge isolering ud på taget.

                 

Den 12. juli var vi lige på grunden igen. Der arbejdes stadig med isolering, men nu er tømmeren også begyndt at lægge undertag på så isoleringen ikke bliver alt for våd. Det bliver lige arbejdet imorgen med, så tager håndværkerne på en velfortjent ferie.

                                     

Den 17. juli var vi på grunden igen, da vi nu havde hørt at elektrikkeren var gået igang. Vi vidste at tømmeren var gået på ferie, så vi benyttede lejligheden til at se hvor langt tømmeren var kommet og hvad elektrikkeren var begyndt på.

Tømmeren er næsten blevet færdig med undertaget.

                                    

Som I kan se var elektrikkeren begyndt og ja, der stod så vores jordvarmeanlæg lige pludselig!