Til gallerimenu
Til forsiden
                                          
 

Mure og vægge

 

Den 6. juni var de begyndt at lave indervæggene. Vinduerne vender mod syd. Det er Lines værelse til venstre og Idas til højre.

                                           

Denne gang var det mig selv der måtte en tur på toppen af jordbunken så vi igen kunne få en lille oversigtsbillede. Hvis I ser godt efter er det muligt at se ruminddelingen.

         

 

Fredag den 15. juni var alle vægge rejst, så nu kan vi rigtigt fornemme hvordan huset bliver - og det er slet ikke så ringe endda:-)

Vi har taget et par billeder af huset og den udsigt som vi forventer fra vores terrasser.

Sådan ser huset så ud lige nu:

Billedet er taget fra stuen og gennem alrummet. Det er entredøren som ses for enden. Ida står og kigger ind i soveværelset.   

 

 

 

 

 

Billedet er taget fra det der bliver vores terrasse. Forrest ses det vindues- og dørparti som leder fra alrum til terrassen. Vinduet på den anden side er det vindue som jeg skal kigge ud af når jeg vasker op :-) dvs. køkkenvinduet. Dette vindue har vi valgt at få lavet i ca. dobbelbrede så vi får noget mere lys igennem køkken og alrum.

 

 

 

Sådan ser huset ud fra vores indkørsel.

 

 

 

 

 

 

 

Her kommer vores teresse. Den vender mod syd og vest. Den skulle gerne give plads for noge gode grillfester. Herunder udsigten fra terrassen.

                                     

Her kommer vores aften terrasse. Den vender mod vest og vil være delvis overdækket ca. 2 meter ud fra væggen. Her forestiller vi os selv side om aftenen med et godt glas rødvin og nyde tilværelsen. Herunder udsigten fra Terrassen.

                                       

Den 20. juni var tømmeren godt igang, og spærrene var velankommet. Stolperne til at bare udhæng (aften terrassen) og carporten kommer først i løbet af et par dage. Derfor er limbjælkerne i øjeblikket båret af metalstolper. De er også begyndt at lave skelet til vores udhus bag carporten.

    

Der er nu også blevet plantet de tre rækker træer mellem grundene og vores skel mod marken. Udsigten er stadig utrolig smuk.

                                                

Søndag den 1. juli var vi igen ude på grunden. Det har stort set regnet hele ugen og som det ses på billedet nedenfor er der ikke sket det store siden rejsegildet. Der er rejst stopler under vores udhæng og der er kommet beklædning til vores redskabsskur.