Til gallerimenu
Til forsiden
     
 

Galleri grund og sokkel

 

Den 9. maj skete der pludselig noget på vores grund, der stod pæle med en markeret sokkelhøjde:

                                         

                                        

 

                                                    

 

Som det kan ses på det første billede oven over var der allerede kørt en gravemaskine i position. Den tog fat den 10. maj, som det ses på nedenstående billleder skal der flyttes en del jord. Og ja, den jord som er flyttet skal erstattes af sand. Jordbundsforholdene var desværre ikke så gode som vi havde håbet!! Jorden er derimod god som havejord.

                                         

 

Den 11. maj var vi til vores første byggemøde på grunden. Vi skulle blive enige med Egebæk om den afsatte sokkelhøjde var i orden. Det var den. Det betyder at vi får mulighed for at sprede noget af al den jord som ligger på grunden på vores egen grund, men også at der skal ca. 50 m3 mere sand under huset. I den halve time vi var på grunden kom der tre lastbiler med grus! Vi tog lige lidt flere billeder:

  '

Fie i fuld højde ved siden af vores "lille" muldbunke. Skulle en af jeg mangle lidt havejord så hent blot en trailerfuld!!

                                           

 

Den 17. maj var vi igen ude og kigge lidt på grunden, og ja der var sket noget siden sidst. Nu står soklen klar. Vi sendte Ida op på toppen af vores lille jordbunke og her fik hun taget et par gode billeder som er med til at give et godt omrids af vores hus.

                                           

                                            

Materialerne fylder godt op på grunden, men så får vi da også noget for pengene. Der er lagt lecakugler ud på sandet.

        

Så er al flamingoen fra billederne oven over lagt ud på lecakuglerne og ribonet er lagt ud over flamingoen

                                                

Efter en velfortjent pinseferie (synes vi da selv) var der lagt gulvvarme ud på ribonettet. Det regnede meget den formiddag vi var ude og se på grunden så ville tage billeder lidt senere på dagen når der var tørvejr. Det nåde vi ikke, da Henrik kom ud på grunden om aftenen var der støbt gulve over det hele, men det så rigtigt flot ud. Der var også blevet lagt stabilgrus ud efter vores ønske i den kommende indkørsel. Det miderste billede herunder er indholdet i vores teknikskab som står i bryggerset. Slangerne er til vand og gulvvarme.